Det allerførste indlæg..

Det allerførste indlæg..

Velkommen til min blog

                              

Nu tænker du sikkert:

…..Ny blog, hvad mon den skal handle om?

Og det skal jeg fortælle dig: sundhed! eller i hvert fald vil jeg med denne blog gøre mit bedste for at motivere, inspirerer og hjælpe jer der sidder ude bag skærmen, der gerne vil leve et sundere liv.

Det skal dog siges at jeg ingen uddannelse har indenfor dette område, men tværtimod har jeg massere af erfaring da jeg gennem mine teenage år har levet i en verden hvor vi konstant bliver påvirket af diverse medier til at have den “perfekte” krop..

Og hvad er så den perfekte krop? Tja, det vil jeg mene er noget der ikke kan defineres, da det veksler fra person til person. Jeg mener at så noget som udstråling kan gøre selv den kraftigste kvinde til en fantastisk skøn kvinde, hvorimod en kvinde med mangel af dette kan være nok så tynd, men ikke særlig smuk.

Jeg har på jagten efter den perfekte krop, været på flere slankekure, og tro mig: det virker ikke en dyt.

Derfor har jeg med mine 20 år, besluttet mig for at vejen til den perfekte krop, går igennem en sund og lykkelig livsstil. Jeg vil personlig hellere have en kæmpe slik dag, og være lykkelig, end at leve på salat 24/7. Derfor har jeg siden august måned tabt mig godt og vel 5 kg, ved at have 1-2 usunde dage om måned, og resten af måneden levet sundt. Det går nemlig ikke at benægte sig selv noget, for så vil man bare have det endnu mere..
Samtidig går det heller ikke at spise usundt hele tiden, da man på den måde glemmer at nyde det.

Jeg mener derfor at det er vigtigt at spise sundt 90% af tiden, da man på den måde ikke nægter sig selv noget.

Husk på at jo sundere du bliver, jo mindre vil du have det usunde. Jeg bliver f.eks. rigtig hurtigt træt af det usunde mad, når jeg spiser det, da jeg langt hellere vil have et nærende og sundt måltid frem for noget hurtigt og sundt, da både du og din krop lærer at mærke forskel.

Puha, det blev til et langt indlæg, men håber at du vil følge med, og komme med massere af ideer til bloggen, da jeg er frisk på at debatere diverse sundhedsemner osv!

Knus

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det allerførste indlæg..